Over ons.

Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in de bouw en hoveniers wereld. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor tuinaanleg en onderhoud. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Gestart in 2007

Destijds was er veel behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en hoveniersbedrijven. Er moest een collectief komen die informatie kon geven in de regels en voorschriften. Soortgelijk aan Advies Nederland. Er ontstond een onafhankelijk platform met specialisten. Bouwsector Nederland was geboren!

De Missie

Online lees je dat consumenten vaak op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij tuinmannen die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Tuintegels Schoonmaken besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een tuinexpert in. Professionals met een ruime werkervaring!

Our Team

Dennis van Tuintegels Schoonmaken.

Geert Hendrik

Relatiebeheer

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten bouwbedrijven. Hij zorgt ervoor dat aangesloten vakmannen worden gecontroleerd op hun kwaliteit en prijs.
Diana van Tuintegels Schoonmaken.

Becca Crawford

Blogger

De teksten die je leest op deze website zijn geschreven door Becca. Na haar studie Bouwkunde op de universiteit besloot zij blogs te schrijven voor Bouwsector NL.

Jeroen van Tuintegels Schoonmaken.

Jeroen boom

Projectmanager

Al onze projecten worden gecontroleerd door Jeroen. Pas wanneer hij akkoord geeft op het werk dan leveren wij de tuin op. Tegenwoordig gebeurd dit via beeld bellen.

De Tuintegel Cleaner van Nederland

In totaal werken er 100+ vakmannen bij Bouwsector Nederland. Deze hebben allemaal hun eigen specialiteit. Zoek je een vakman voor je gipsplaten? Huur ons dan in en maak gebruik van onze aanbieding!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven